Afbeelding
.

Hezenberg ontvangt eerste bijdrage voor Paviljoen

Algemeen

HATTEM – Vorig jaar alweer organiseerde de Lionsclub Hattem voor de eerste keer in haar bestaan een rally. Dit was gedurende Corona één van de weinige evenementen die veilig kon worden uitgevoerd. De rally begon en eindigde op De Hezenberg, wat ook het goede doel was dat aan deze jaarlijks terugkerende activiteit is gekoppeld. 

Op het landgoed is de behoefte aan een permanente gefundeerde plek om een Koepel te realiseren voor de bewoners. Organisator en president van het komende jaar Floris Degener geeft toe dat het resultaat van 1.600 euro minder is dan andere acties van de Lionsclub Hattem, maar voor een eerste keer prima. “Dertig equipes gingen ‘s ochtends van start en reden een ronde van 75 km rondom Hattem waarvan 29 de finish daadwerkelijk haalden. Gezellige mensen, mooie auto’s en geen ongelukken, prima voor een eerste keer!”

Anne Jan Kok, directeur van De Hezenberg, nam dankbaar de check in ontvangst; “Een mooi bedrag. Ik hoop dat het Hezenberg Midzomer Muziek Festival minstens zoveel oplevert zodat we snel kunnen beginnen met bouwen.” Op 18 juni is dat namelijk het volgende grote evenement, waarvan de opbrengst naar ditzelfde doel gaat. Kaarten zijn te bestellen via www.klassiekemuziek.nl/hezenberg.

Lionsclub Hattem is een vriendenclub met 28 leden die onder het motto ‘Lions Helpen’ financiële, fysieke of kennis inzet bieden aan initiatieven in Hattem en directe omgeving met een sociaal maatschappelijk doel. Kijk voor meer informatie op www.facebook.nl/lionsclubhattem.