Afbeelding
Foto: .

Beeldende kunst wedstrijden Kunstfestival Hattem

Algemeen

HATTEM – In aanloop naar het Kunstfestival Hattem op 28 mei worden er twee creatieve wedstrijden georganiseerd waaraan iedereen mag deelnemen. Maak een beeldende kunst impressie van Korenmolen de Fortuin in Hattem en doe mee aan de 10x10 wedstrijd. 


Tijdens Kunstfestival Hattem zijn weer veel kunstenaars aanwezig: nieuwe gezichten, oude bekenden en jonge talenten. Ook kun je zelf meedoen met workshops en activiteiten en dit jaar zijn er maar liefst 2 kunstwedstrijden waaraan je kunt deelnemen.

Ondernemers van de Molenbelt moedigen je aan om Korenmolen de Fortuin mooi in beeld te brengen en Galerie 8 daagt je uit om van een kaal bordje van 10x10cm een kunstzinnige creatie te maken. Alle technieken zijn hierbij geoorloofd zoals tekenen, schilderen, mixed-media, boetseren en beplakken.

De werken van de Korenmolen kunnen vrijdag 27 mei worden ingeleverd bij Angelart of zaterdag 28 mei tussen 10.00 – 11.00 uur op de Molenbelt. Om mee te dingen naar de prijzen voor de 10x10 wedstrijd dienen de mini kunstwerkjes voor 22 mei ingeleverd te worden bij Visit Hattem of Galerie 8. De inzending vanuit volwassenen van deze twee kunstwedstrijden zijn als expositie te bezichtigen tijdens het festival. Kinderen onder de 16 jaar mogen op de dag van het festival hun creatieve talent laten zien en maken ook kans op leuke prijzen en natuurlijke eeuwige roem. Bekijk het volledige programma van Kunstfestival Hattem op https://www.visithattem.nl/kunstfestival-hattem/