Afbeelding
Foto: .

Het nieuwe Hattem magazine is er weer

Algemeen

HATTEM - Met de start van het toeristenseizoen is ook de nieuwste editie van het Hattem Magazine verschenen. Sonja Schultz en Marije van Loenen, coördinatoren van Visit Hattem, hebben het eerste exemplaar vrijdag officieel overhandigd aan burgemeester Marleen Sanderse.

Goed beeld
De burgermoeder stelt dat het een prachtig magazine is geworden dat een goed beeld geeft van wat Hattem bezoekers te bieden heeft. “Wie onze stad voor het eerst bezoekt, dacht vooraf misschien: Het lukt vast om Hattem in één dag goed te leren kennen. Wie dit magazine open slaat, komt er al snel achter dat dit ondoenlijk is. Er is zoveel te zien en te beleven dat je moet kiezen wat je wel en niet gaat doen. Dit magazine draagt hiervoor goede tips aan en nodigt uit om Hattem vaker te bezoeken”.

Magazine

Het Hattem magazine bevat toeristische informatie, evenementen, achtergrondverhalen en ondernemers. Ook de evenementenkalender is weer terug. “Na twee jaar van onzekerheid door corona, hebben we voor dit jaar goede moed dat veel evenementen weer door kunnen gaan. Nieuw in deze editie is de Duitse vertaling van de artikelen, die onze Duitse gasten door middel van een QR-code kunnen lezen. “We zijn blij met de sponsoren Gemeente Hattem, Ondernemend Hattem en NTP Groep, die dit blad mede mogelijk hebben gemaakt. En uiteraard met de lokale ondernemers die geadverteerd hebben, waardoor we weer een mooi magazine hebben kunnen maken”, aldus TIP coördinator Sonja.
Net als de vorige edities zal ook dit jaar de oplage van 15.000 stuks weer verspreid gaan worden onder de Hattemse ondernemers en toeristische ondernemers in de weide omgeving.