Afbeelding
.

Werkt jouw organisatie met vrijwilligers in Hattem?

Algemeen

HATTEM – Stichting Welzijn Hattem en de gemeente Hattem willen het Vrijwilligersplatform nieuw leven inblazen. Werkt jouw organisatie met vrijwilligers in Hattem? Dan komen we als Stichting Welzijn Hattem graag in contact met een contactpersoon bij jouw organisatie. 

“Wij hebben namelijk regelmatig interessante nieuwtjes, die we willen delen. Over ontwikkelingen in vrijwilligersbeleid bijvoorbeeld. Of over de interessante workshops en trainingen die we samen met Epe en Heerde organiseren vanuit de Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe. Neem bijvoorbeeld de interessante lezing op 8 april over ‘Het nieuwe werven van vrijwilligers’, waarover je informatie vindt op www.swhattem.nl. De workshops en trainingen zijn vrijwel altijd gratis toegankelijk voor vrijwilligers in onze gemeente. Maar je moet het wél even weten.

Bovendien hebben we ook vragen aan vrijwilligersorganisaties. Waar hebben jullie behoefte aan? Waar lopen jullie tegenaan in het vinden en behouden van vrijwilligers? Welke kennis hebben jullie, die je kan en wil delen met andere organisaties? Jullie input gebruiken wij graag om te bepalen of en in welke vorm we iets voor vrijwilligersorganisaties kunnen betekenen.

We hebben op dit moment een beginnend bestand met vrijwilligersorganisaties en de contactpersonen. Dit bestand willen we graag updaten en uitbreiden, zodat we zoveel mogelijk organisaties die werken met vrijwilligers, kunnen betrekken”, aldus Mirjam Bongertman namens SWH.

Vind je het belangrijk dat ook jullie organisatie betrokken wordt bij wat er speelt op vrijwilligersgebied? Stem dan af wie binnen jullie organisatie de contactpersoon wordt, mail naar mirjambongertman@swhattem.nl de naam van de organisatie, contactpersoon, mailadres en telefoonnummer.