Afbeelding
.

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe

Algemeen

HATTEM- Wanneer je als vrijwilliger actief bent, is het fijn dat je de kans krijgt om jezelf en je talenten te ontwikkelen. Daarom organiseert de Vrijwilligersacademie workshops speciaal voor vrijwilligers die actief zijn in gemeente Hattem, Heerde en Epe. 

“We zijn blij dat we weer workshops kunnen organiseren. Wanneer je als vrijwilliger actief bent kun je deelnemen aan het aanbod van de Vrijwilligersacademie”, laat de vrijwilligersacademie weten. De volgende workshops staan gepland. Tijdens de beleeftraining ‘licht verstandelijke beperking’ verplaats je je in de denk- en gevoelswereld van iemand met een licht verstandelijke beperking. Zo krijg je inzicht in de belevingswereld en begrijp je beter waarom iets wel of niet werkt. De workshop is dinsdag 29 maart om 19.30 uur bij Hof van Cramer in Wapenveld. In de workshop ‘Omgaan met andere culturen’ leer je veel over andere culturen en hoe je hiermee om kan gaan. Hoe bouw je een vertrouwensband op, wat zijn gebruiken en hoe ga je hiermee om of hoe kun je allebei grenzen stellen? Deze workshop is donderdag 7 april om 19.30 uur in het Kulturhus in Epe.

Informatie over de vrijwilligersacademie en aanmelden kan via de contactpersoon van jouw gemeente of via www.epedoet.nl/workshops. De vrijwilligersacademie is een samenwerking tussen de vrijwilligersplatforms uit gemeente Heerde en Hattem en EpeDoet! uit Epe. Contactpersoon in Hattem is Mirjam Bongertman;          mirjambongertman@swhattem.nl.