Afbeelding
.

Hattem Zingt

Algemeen

HATTEM- Op 30 januari kunt u kijken naar Hattem Zingt. Het indienen van verzoeknummers kan tot 24 januari. Naast de liederen verzorgen de predikanten van diverse Hattemse kerken een korte overdenking.

Aanvragen van liederen gebeurt per voorkeur via e-mail door een bericht te sturen naar: aanvragen@hattemzingt.nl. Lukt dit niet, dan kan uw verzoek ook telefonisch gedaan worden aan Roelanda Beekhuis op telefoonnummer: 038-4445311. Vermeld in uw e-mail voor wie u het verzoeknummer aanvraagt inclusief de motivatie daarvoor. Wilt u dat bepaalde zaken anoniem blijven, dan kunt u dat uiteraard ook aangeven. Daarnaast ontvangen zij graag een opgave van het verzoeknummer. 

Heeft u mooi beeld (foto’s of HD-video’s) van Hattem en/of omgeving en vindt u het goed dat zij deze gebruiken voor de uitzendingen, stuur ze op. U kunt ze toesturen via aanvragen@hattemzingt.nl. Om grotere bestanden te versturen kunt u gebruikmaken van www.wetransfer.com. U kunt live meekijken en luisteren via www.hattemzingt.nl vanaf 19.00 uur. Na de uitzending zal het programma daar beschikbaar blijven om (terug) te kijken en luisteren. Hattem Zingt wordt daarnaast tweemaal per maand herhaald op RTV Hattem. De woensdagavond na de uitzending en de woensdagavond daarna kunt u om 20.00u afstemmen op het televisiekanaal van RTV Hattem.