Afbeelding
.

Bijeenkomst voor vrijwilligers wordt verschoven

Algemeen

HATTEM - De bijeenkomst voor vrijwilligers in Hattem in het kader van de Dag van de Vrijwilliger wordt doorgeschoven naar volgend jaar. Dit heeft de gemeente Hattem besloten.

“Het is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet verantwoord om binnenkort met meer dan honderd mensen bijeen te komen. We hopen dat het in maart wel mogelijk is de vrijwilligers in het zonnetje te zetten”, deelt wethouder Carla Broekhuis mee. In Hattem wordt bijna elk jaar een bijeenkomst gehouden voor vrijwilligers. Zij krijgen meestal in de Marke een gezellig samenzijn met een programma aangeboden. Zo worden de vrijwilligers bedankt voor hun belangeloze inzet voor de Hattemse samenleving. Dit gebeurt op of rond 7 december, de jaarlijkse Dag van de Vrijwilliger.

Blik op maart “We richten onze blik nu op NL doet op 11 en 12 maart volgend jaar. Het lijkt ons leuk om de vrijwilligers op vrijdag 11 maart te kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje“, deelt de wethouder mee. De leden van het college van burgemeester en wethouders willen hier een bijdrage aan leveren door zelf de handen uit de mouwen te steken. Zij staan open voor ideeën over werkzaamheden die zij op 11 maart zouden kunnen verrichten. Heeft u een tip? Dan kunt u die doormailen naar gemeente@hattem.nl onder vermelding van ‘Idee voor NL doet-dag’.