Afbeelding
.

Werkzaamheden Hilsdijk en Vijzelpad

Algemeen

HATTEM - De komende periode worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Hilsdijk en Vijzelpad.


Werkzaamheden Hilsdijk

Er wordt een drempel aangebracht bij de fietsoversteek nabij Hilsdijk 88. Dit betekent dat de Hilsdijk op 29 oktober is afgesloten voor doorgaand rijverkeer. Aanwonenden blijven wel bereikbaar. Op maandag 1 en dinsdag 2 november wordt het straatwerk van de fietsoversteek aangepast. De rijbaan is dan open.

Vijzelpad

Van maandag 1 november en tot en met 17 december vinden er verschillende werkzaamheden plaats aan en om het Vijzelpad. Met enige hinder kunnen weggebruikers de werkzaamheden passeren. Op donderdag 11 november wordt de asfaltdeklaag aangebracht. Daarvoor is het noodzakelijk om het hele Vijzelpad af te sluiten voor autoverkeer.

Op de volgende dagen kunt u de meeste hinder verwachten:

Maandag 1 november: wordt het bestaande asfalt verwijderd. Met enige hinder kunt u de werkzaamheden passeren. Woensdag 10 november: op deze dag brengen we de onderlaag asfalt aan. Ook dan is het mogelijk om, met enige hinder, de werkzaamheden te passeren. Donderdag 11 november: Wordt de asfaltdeklaag aangebracht. Daarvoor is het noodzakelijk om het hele Vijzelpad af te sluiten voor autoverkeer. Heeft u uw auto op deze dag nodig? Dan vragen wij u om uw auto voor 7.00 uur buiten het werkvak te parkeren.15 november tot en met 17 december: in deze periode worden straatwerkzaamheden uitgevoerd. Onder andere aan de voetpaden en inritten. Ook wordt er gewerkt aan de  bermen. Het Vijzelpad blijft afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanwonenden kunnen wel gebruikmaken van de weg.