Afbeelding
.

Dagtrip PCOB Hattem

· leestijd 1 minuut Algemeen

 HATTEM- Nu de coronaregels zijn versoepeld, organiseert PCOB Hattem een busreis voor leden en niet-leden op woensdag 17 november.

Vanuit De Open Poort in Hattem gaan de deelnemers met een touringcar via een leuke route richting de Utrechtse Heuvelrug. Aangekomen op een sfeervolle locatie, waarin een kaasmakerij is gevestigd, wordt een lunch aangeboden. Tussen de bedrijven door is er een film en uitleg over het bedrijf. Te zien is hoe de kaas wordt gemaakt en natuurlijk mag er geproefd worden en er is tijd om rond te kijken en een bezoek te brengen aan het kaas- en botermuseum. Daarna is het tijd om te genieten van de humoristische demonstratie van glasblazer Willem Buyse. Hij laat zien wat met hitte en glas allemaal gedaan kan worden. Ondertussen wordt koffie of thee met gebak geserveerd. Na deze show gaan de deelnemers huiswaarts en om ongeveer 17.00 uur is de bus terug in Hattem. Voor wie dat wil is er een afsluitende maaltijd in Hattem in de Open Poort.

De kosten voor deze dagreis bedragen 50 euro voor leden en 55 euro voor niet-leden. Voor diegene die wil blijven eten, komt daar nog 15 euro bij. Zoals al genoemd is het de bedoeling dat deze dagtocht gemaakt gaat worden op woensdag 17 november. Wanneer deelnemers rolstoelafhankelijk zijn moeten ze zelf voor de begeleiding zorgen. Rolstoel en rollators kunnen mee in de bagageruimte.

Opgeven kan telefonisch bij Johan Knegt, 06-81869492, en Dick Visser, 06-21813021, tot uiterlijk vrijdag 29 oktober. De kosten kunnen worden overgemaakt via een bankoverschrijving:

NL10 RABO 0169990435 t.n.v. PCOB Hattem. N.B. In de bus is volgens de huidige regels een mondkapje verplicht en een bewijs van vaccinatie.