Afbeelding
.

Hattem Zingt is weer terug

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM- Tot en mei van dit jaar zijn er maandelijks uitzendingen van Hattem Zingt geweest. Zondag 31 oktober wordt de draad weer opgepakt. 

Hattem Zingt is een initiatief van de kerken in Hattem. Elke laatste zondag van de maanden oktober tot en met april willen zij een uitzending maken waarin geestelijke verzoeknummers kunnen worden aangevraagd. “Gewoon voor uzelf, voor iemand die u kent die eenzaam is, voor iemand die bemoediging en/of troost kan gebruiken of voor iemand waarbij een felicitatie op zijn plaats is. Onafhankelijk dus van de kerkelijke achtergrond. Naast de liederen zullen de predikanten van diverse Hattemse kerken een korte overdenking verzorgen.”

Aanvragen liederen

Aanvragen van liederen gebeurt per voorkeur via e-mail door een bericht te sturen naar: aanvragen@hattemzingt.nl. Bent u zelf niet zo handig met de computer, dan is er vast iemand in uw nabije omgeving die een verzoek namens u kan versturen. Lukt dit toch niet, dan kan uw verzoek ook telefonisch gedaan worden aan Roelanda Beekhuis op telefoonnummer: 038-4445311. Vermeld in uw e-mail voor wie u het verzoeknummer aanvraagt inclusief de motivatie daarvoor. Wilt u dat bepaalde zaken anoniem blijven, dan kunt u dat uiteraard ook aangeven. Daarnaast ontvangen zij graag een opgave van het verzoeknummer. Voor de uitzending van 31 oktober kan een verzoek worden ingediend tot uiterlijk 25 oktober.

Mooie beelden

Tijdens de uitzendingen worden beelden van Hattem getoond. Hebt u beeld (foto’s of HD-video’s) van Hattem en/of omgeving en vindt u het goed dat zij deze gebruiken voor de uitzendingen, stuur ze op. Dat kan naar aanvragen@hattemzingt.nl. Om grotere bestanden te versturen kunt u gebruikmaken van www.wetransfer.com.

De uitzending op zondagavond 31 oktober is te zien vanaf 19.00 uur. U kunt live meekijken en luisteren via www.hattemzingt.nl. Na de uitzending zal het programma daar beschikbaar blijven om (terug) te luisteren.