Afbeelding
HUB Hattem

Najaarsspelen en activiteiten voor jongeren

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM ā€“ Jongeren hoeven zich niet te vervelen in de herfstvakantie. Het jongerenwerk nodigt alle middelbare scholieren uit om mee te doen met de Najaarsspelen 2021. Verder zijn er ook genoeg andere toffe activiteiten georganiseerd, waaraan de jeugd gratis kan meedoen.

Najaarsspelen

Heb je niks te doen in de herfstvakantie en wil je samen met andere jongeren iets leuks ondernemen? Geef je dan op voor de gratis Najaarsspelen. Deze worden op dinsdag 19 oktober georganiseerd in de Marke van 14.30 tot 15.30 uur. Het jongerenwerk organiseert deze supergave activiteit in samenwerking met de gemeenten Hattem en Heerde. De spelen zijn bestemd voor middelbare scholieren uit deze gemeenten. Sportnite is gebaseerd op de game fortnite. Het is een actieve versie van de game, waarbij echte nerfs en obstakels gebruikt zullen worden. Probeer je tegenstanders te raken en ontwijk de rondvliegende munitie. Meedoen? Geef je op voor 18 oktober via Evelyn (06 20 04 68 59) of mail: evelynstoffer@swhattem.nl. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen. Bij voldoende aanmeldingen volgt een extra ronde van 15.30-16.30 uur.

Leuke activiteiten

Het jongerenwerk heeft daarnaast nog een aantal leuke activiteiten op de planning staan in de herfstvakantie. Op woensdag 20 oktober wordt er een Survivalrun georganiseerd bij Rees Outdoor Fit, Zandbergen 2, Wapenveld. De eerste ronde is van 13.00 tot 14.30 uur, en van 15.00 tot 16.30 uur de tweede ronde. Op woensdag 20 oktober vindt ook het H2 4 x 4 straatvoetbaltoernooi plaats van 12.45 tot 17.00 uur bij WZC Wapenveld op Sportpark Monnikenbos. Tijdens dit voetbaltoernooi strijd je samen met je vrienden en vriendinnen in een team van 4/5 spelers tegen andere teams om de felbegeerde voetbaltitel in de gemeente Hattem en Heerde. Aanmelden kan in een jongens- of meidencompetitie. Kom je met een gemixt team dan word je automatisch in een jongenscompetitie geplaatst. Maximaal 16 teams per leeftijdscategorie waarvan max. 8 jongensteams en max. 8 meidenteams. Meedoen aan een workshop Straattheater kan op donderdag 21 oktober van 13.30 tot 16.00 uur bij het Cultuurplein aan de Griftstraat 8 in Heerde. Op vrijdag 22 oktober kun je van 13.30 tot 15.00 uur je moves laten zien tijdens een workshop Hiphop dance in de danszaal van het Cultuurplein, Griftstraat 8 in Heerde.

Deelname voor alle activiteiten is gratis. Je moet je wel even opgeven via Najaarsspelen@gmail.com.