Afbeelding
.

Fundag voor jonge mantelzorgers

Algemeen

HATTEM- Onlangs vond de fundag voor jonge mantelzorgers plaats. 48 jonge mantelzorgers uit de gemeenten Heerde, Hattem en Epe werden met een bus opgehaald en naar Burnside Cablepark gebracht om daar een heerlijke dag te hebben met elkaar. 

Ben jij of ken jij jonge mantelzorgers in Hattem en wil je een volgende keer ook wel mee met een fundag? Heb je behoefte aan informatie over bijv. de ziekte van je moeder of beperking van je broertje of wil je gewoon eens even van je afkletsen? Neem dan contact op met Monique Scholten van het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Hattem. Schrijf je je vóór 1 november in dan ontvang je dit jaar op de Dag van de mantelzorg (10 november) een leuke attentie van de gemeente als extraatje na de coronaperiode. Je kunt mailen naar moniquescholten@swhattem.nl of appen/bellen met 06-83905995.

Deze Fundag wordt jaarlijks georganiseerd door Veldhuis Advies uit Heerde in samenwerking met de steunpunten mantelzorg uit Heerde (De Plu), Epe (Koppel/SWOE) en Hattem (St. Welzijn Hattem).