Afbeelding
.

Opnieuw winst voor Smash’70

Sport

HATTEM- Twee winstpartijen op rij voor Smash’70: vorige week werd de uitwedstrijd tegen TOGB met 2-5 gewonnen en afgelopen zaterdag wonnen de Hattemers thuis van Veerhuis Wessem/Westa. De jeugd maakte de feestvreugde deze middag compleet: het 1e jeugdteam van Smash’70 versloeg hun concurrent in Landelijk A, TOGB, met 8-2.

De tafeltennissers van Van Wijnen-Smash’70 ontvingen zaterdag tegenstander Veerhuis Wessem/Westa, de vereniging waar Martijn de Vries (8 jaar) en Boris de Vries (2 jaar) hebben gespeeld voordat beiden weer in Hattem zijn gaan spelen. Voor Van Wijnen-Smash’70 kwamen Martijn de Vries, Boris de Vries en Gerben Last in actie, gecoacht door Jelle Bosman. Het eerste deel van de wedstrijd viel helemaal naar Smash’70, vier gewonnen wedstrijden op rij. Daarna werd het spannend, drie wedstrijden die pas in de vijfde game werden beslist. Hiervan won Smash’70 er één (Boris). Uiteindelijk een goede uitslag tegen Westa in deze samenstelling. Vooraf was gerekend op drie tot vier punten, dus 5-2 is zeker goed te noemen. De Hattemse tafeltennissers staan momenteel derde op de ranglijst.

De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 30 oktober bij Maashorst in Uden om 15.00 uur. Voorafgaand spelen de Nederlandse spelers van Van Wijnen-Smash’70 op 23 & 24 oktober de NK in Zwolle (Landstede).