Afbeelding
.

Hattem tonight show: een gezellig samenzijn voor Hattemse ondernemers in M.F.C. de Marke

Algemeen

HATTEM – Op dinsdag 12 oktober organiseert Ondernemend Hattem de ‘Hattem tonight show’, een netwerkbijeenkomst voor alle ondernemers in Hattem. Het doel van de avond is elkaar in een ontspannen setting ontmoeten en vooruitkijken naar de toekomst. 

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Bedrijvenkring Hattem, Ondernemers Netwerk Hattem en HAVO Hattem. “Je hoeft geen lid te zijn van één van deze verenigingen. Als je ondernemer bent in Hattem, ben je van harte welkom”, licht Mirjam de Kunder, voorzitter van Bedrijvenkring Hattem, toe. “Ondernemers hebben elkaar in de afgelopen tijd weinig gesproken. We hebben natuurlijk wel online contact gehad, maar dat is toch anders. Het is fijn om elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten.”

De netwerkbijeenkomst wordt gehouden in M.F.C. de Marke en begint om 19.30 uur. Het belooft een interactieve avond te worden met afwisselend interviews, beantwoording van vragen uit de zaal en muziek, alles onder het genot van een hapje en een drankje. De hapjes worden verzorgd en uitgeserveerd door Zoethout Hattem. Theatermaker Willem Gunneman is gastheer op deze avond. Hij is bekend van radio- en televisieprogramma’s als De Coen en Sander Show en Pauw en Witteman.

Aan de Hattem tonight show zijn geen kosten verbonden, wel moet je je van tevoren aanmelden via hof@consultare-it.nl.