Afbeelding
.

Nederlaag voor v.v. Hattem

· leestijd 1 minuut Sport

HATTEM- Zaterdag moest v.v. Hattem tegen DSV aantreden. Voorafgaande aan de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van Johan Oosterbroek, erelid en medeoprichter van supportersvereniging De Vriendenkring.

In de eerste helft waren de geel-blauwen te gemakzuchtig en moest het team twee doelpunten incasseren. DSV hanteerde veel de lange bal om van daaruit de duels te zoeken. Uit Ć©Ć©n van die duels kwam de bal via een kluts bij DSV-speler Patrick Visser die Hattem-doelman Stefan de Weerdt kansloos liet. Je zou denken dat Hattem hierdoor wakker was, maar niets was minder waar. Na opnieuw een lange bal van doelman Kroes tastte de Hattem-verdediging mis en was Jeffrey Schreurs de slimste; hij tikte de 2-0 binnen.

Na de rust was Hattem beter bij de les, maar stond de verdediging van DSV goed. Daardoor kwamen er maar mondjesmaat mogelijkheden om de aansluitingstreffer te forceren. De scheidsrechter hield de gemoederen ook bezig: de voor Felix Noordberger ingevallen jeugdspeler Wesley Augustinus werd van achteren vol in zijn knie geraakt. Resultaat is naar het zich laat aanzien een ernstige knieblessure. Trainer Herman Oosterhaar vroeg aan de scheidsrechter wat hij hieraan ging doen en werd hierop door de scheidsrechter weggezonden.

Kevin Isidora benutte vlak voor het einde van de wedstrijd nog een strafschop, waardoor er uiteindelijk een 2-1 stand in het voordeel van DSV op het wedstrijdformulier kwam te staan. ā€œVoor Hattem een teleurstellende wedstrijd waarbij het met name de hand in eigen boezem moet steken voor het optreden in de 1e helft. Dit zal richting de komende wedstrijden toch anders moetenā€, laat de club weten. Voor zaterdag 9 oktober wacht opnieuw een uitwedstrijd waarin Oene de tegenstander is.