Afbeelding
.

Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV

Algemeen

HATTEM- Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel telefoonnummer 038–3037010. OV-ambassadeurs geven er antwoord op uw vragen over het gebruik van het OV. 

“Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, zeggen de OV-ambassadeurs. “De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.”

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de Coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur.

De OV-ambassadeur neemt met u het antwoord door. Telefoonnummer 038-3037010 is bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.