Afbeelding
Gradus Dijkman

Winst voor sv Hatto-Heim

Sport

HATTEM- Zaterdag begon de nieuwe competitie in de 3e klasse C 2021/2022. Na vijftig weken mocht Hatto Heim eindelijk weer spelen en de ploeg begon met een pittige wedstrijd in en tegen vv Oene. Het was Noah Brommer die diep in de blessuretijd de beslissende 1-2 maakte.

De sv Hatto-Heim kwam al na vijf minuten op voorsporong dankzij Michel Koridon die steenhard in kopte. Nog voor de rust maakte Oene de gelijkmaker. De Oenenaren drongen sv Hatto-Heim naar achteren en sloeg na een fout in de Hattemse verdediging genadeloos toe. In de tweede helft moesten de vele meegereisde supporters van de geel/blauwen wachten tot diep in blessuretijd. Een corner van Bram Neuteboom kwam goed voor het doel, en het was uiteindelijk de ingevallen Noah Brommer die de bal het laatste zetje gaf en zo de eindstand van 1-2 op het scorebord zette.

Zaterdag een thuiswedstrijd voor sv Hatto-Heim. Dan komt Elspeet op bezoek dat zaterdag gelijk speelde tegen DSV’61 met 1-1. Op de foto de ontlading na de 1-2 van Noah Brommer.