Afbeelding
.

Maestro van Hattem uitgesteld naar volgend jaar

Algemeen

HATTEM - Onlangs kondigde Muziekvereniging Ontwaakt aan om op 6 november eindelijk het podium weer te betreden met de derde editie van Maestro van Hattem. Helaas ziet de vereniging zich na de invoering van het coronatoegangsbewijs genoodzaakt om het evenement uit te stellen.

ā€œWij hoopten voor onze leden en ons publiek op 6 november eindelijk een lange periode van geen optredens achter ons te laten, maar helaas zien wij door de invoering van het coronatoegangsbewijs extra druk ontstaan op de organisatie, die voornamelijk door vrijwilligers wordt gedragenā€, aldus Jeroen Scheffer namens de vereniging. ā€œWij willen als vereniging een evenement kunnen doen op een acceptabele manier en met de middelen die wij tot onze beschikking hebben, zowel op financieel als organisatorisch vlak. Op beide vlakken zien wij risicoā€™s ontstaan en daardoor is het evenement niet haalbaar op 6 november.ā€

De vereniging heeft ervoor gekozen geen streep door het evenement te zetten en om op 21 mei 2022 alsnog Maestro van Hattem te organiseren. Inmiddels hebben alle Maestroā€™s hun deelname ook weer toegezegd voor de uitgestelde datum en is er zelfs een zesde Maestro gevonden, die binnenkort bekend zal worden gemaakt. Door de langere aanlooptijd kunt u uiteraard wel hele goede optredens verwachten van de Maestroā€™s!