Rally tijdens de padelcompetitie
Rally tijdens de padelcompetitie Bas Rinia

Padelteam speelt tegen Arjen Robben

Sport Ingezonden

Het eerste padelteam van TC Hattem komt dit jaar voor het eerst uit in de hoofdklasse. Ze werden afgelopen jaar ongeslagen kampioen in de eerste klasse, maar kregen bij hun debuut afgelopen zondag meteen met een 0-4 nederlaag te maken tegen TEZ uit Enschede.
Het Hattemer team bestaande uit Oscar de Groot, Jeroen Holthuis, Bas Witteveen, Guido van Solinge en Edgar Conradie neemt het aanstaande zondag op tegen Cream Crackers 1 uit Groningen. Dit is het team van oud-voetballer Arjen Robben. 

Nadat hij zijn voetbalcarrière beëindigde, heeft Arjen Robben zich gestort op padel. Hij is van plan om de racketsport groot te gaan maken in Nederland. Helaas betreft het een uitwedstrijd, dus Robben is nog niet in Hattem te bewonderen. 

TC Hattem neemt met maar liefst 11 padelteams en 18 tennisteams deel aan de najaarscompetitie. Gedurende 7 weken wordt op verschillende niveaus gestreden om het kampioenschap. 

TC Hattem nodigt iedereen uit om komende tijd op vrijdagavond, zaterdag of op zondag eens in kijkje te nemen op het tennis en padelpark aan de Astraweg in Hattem.