Afbeelding
.

Hattem 1 start bijzondere verkoopactie

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM- De eerste selectie van v.v. Hattem wil in het tweede weekend van januari 2022 de voorbereiding op de tweede seizoenshelft starten met een trainingskamp in Malaga. Tijdens het vorige, door corona afgebroken, seizoen is het plan al voorbereid en is er door spelers en staf gestart met sparen. Ter financiƫle ondersteuning is het team nu met een speciale verkoopactie van bierpakketten en RosƩ gestart.

Een trainingskamp in Malaga: voor een voetbalteam op 3e klasse niveau een ambitieus plan, maar wel goed passend bij de ambities die het team heeft. ā€œMalaga heeft in januari een ideaal klimaat om te kunnen trainen, waarbij de faciliteiten zoals hotel en voetbalvelden (gras) optimaal zijn. Het doel is om in prachtige sportieve omgeving onder goede weersomstandigheden goed en veel te kunnen trainen. Natuurlijk gaat de groep ook de culturele omgeving verkennen en veel plezier maken, dat ten goede zal komen aan de teambeleving.ā€

Malaga RosƩ en bierpakket actie

Het idee voor een Malaga RosĆ© en bierpakket actie werd geboren nadat de selectie tijdens de lockdown onder leden en supporters de actie ā€œrondje voor de clubā€ uitrolde. Nadat deze actie succesvol verliep en de club een mooi bedrag kon bijschrijven, kwam het idee om een actie te bedenken voor financiĆ«le ondersteuning van het trainingskamp.

Wie afgelopen tijd vaker op het sportpark kwam, heeft kunnen zien hoe voetballers voor en na de training in groepjes druk bezig waren met bierpakketten samenstellen, etiketten plakken, vouwen, inpakken, versieren, loten nummeren en strikjes maken. Dit om zowel het bier als de RosĆ© feestelijk te verpakken. Intussen is de verkoop al gestart van de bierpakketten en zomerse RosĆ© waar als naam ā€œRosĆ© selecciĆ³n v.v. HattĆ©mā€ op het unieke etiket staat. Volgens aanvoerder Silvan Kersbergen zijn de eerste reacties erg positief en zijn er op menig verjaardag en feestje al bierpakketten en flessen RosĆ© cadeau gegeven.

Verloting 

Om meedoen aan de Malaga actie en het ondersteunen van het trainingskamp nog aantrekkelijker te maken, zit er bij ieder pakket en/of fles een uniek lot waarmee je kans hebt op ƩƩn van de mooie prijzen uit een verassend prijzenpakket dat op de website te zien is. Om de Malaga actie te steunen en in het bezit te komen van een bierpakket of fles RosƩ is er de mogelijkheid om digitaal een bestelling door te geven. Op www.vvhattem.nl staat een duidelijke verwijzing naar de Malaga actie. Er staat naast informatie over het trainingskamp ook de mogelijkheid om je bestelling door te geven. Betalen kan dan via een tikkie of contant bij levering. Naast afhalen op het sportpark, bezorgen de voetballers graag de bestellingen bij u thuis in Hattem, Zwolle en Kampen. Info en bestellen via: https://www.vvhattem.nl/trainingskamp-selectie-naar-malaga/

Afbeelding