Afbeelding
.

Schoenendoosactie Hattem en omstreken

Algemeen

HATTEM- Ook dit jaar wordt de schoenendoosactie georganiseerd. Kinderen in noodsituaties en armoede worden hierbij verrast met een schoenendoos vol bruikbare spullen. Helpt u mee?

Tijdens de schoenendoosactie versiert men een schoenendoos en vult die met spulletjes die men zelf gekocht of verzameld heeft: schoolspullen, verzorgingsartikelen, speelgoed en een knuffel. De dozen worden uitgedeeld in landen waar kinderen het moeilijk hebben. Als het toegestaan is in het land van bestemming, krijgen de kinderen ook een boekje met Bijbelse verhalen. Vorig jaar gingen er meer dan 45.000 dozen naar onder meer Sierra Leone, Roemenië, Lesbos en Togo.

De actie in Hattem en omstreken loopt van de herfstvakantie, 22 oktober, tot en met 5 november. Tegen die tijd zullen de actiefolders op verschillende centrale plekken in Hattem worden uitgedeeld. De inlevermomenten zijn op vrijdag 22 oktober, 29 oktober en 5 november van 16.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag 27 oktober en 3 november van 14.00 uur tot 16.00 uur. De schoenendozen kunnen ingeleverd worden bij de Bethelkerk (Hessenweg 84, Hattem). Voor de organisatie en het transport van de dozen is een bijdrage van € 5,- per doos nodig. Gevraagd wordt om de kosten over te maken of contant in de geldenveloppe te doen. Ook in praktische zin is uw hulp welkom voor de actie in Hattem en omstreken. Mocht u iets willen betekenen in het organiseren van deze actie in Hattem en omstreken dan horen wij graag van u. Stuur een email naar: schoenendoosactiehattem@gmail.com.

Wilt u meer weten over de Schoenendoosactie? Kijk op schoenendoosactie.nl. Instagram: schoenendoosactiehattem, Facebook: schoenendoosactie Hattem.