Afbeelding
Gradus Dijkman

sv Hatto-Heim wint tweede bekerwedstrijd

Algemeen

HATTEM- Zaterdag speelde sv Hatto-Heim de tweede wedstrijd in de bekertoernooi tegen VSW uit Windesheim. Na het verlies een week eerder, behaalde het team van Marcel van Walderveen dit keer wel een overwinning.

In de 28e minuut was het raak. Na een mooie combinatie maakte Ward Willemsen het af met een doelpunt; 1-0. Tien minuten later opnieuw een mooie aanval van de geel-blauwen. Een voorzet van Bas Behrens kwam op maat aan bij Rowan Mensink die de 2-0 binnenschoot. Nog voor de thee was het wederom Rowan die met een simpele voetbeweging doelman Rietman kansloos liet; 3-0.

In de tweede helft leek er een heel ander VSW op het veld te staan en in de 50e minuut zette Joey Platenkamp de stand op 3-1. Dit werd uiteindelijk ook de eindstand. Zaterdag 18 september de derde wedstrijd, dan komen de buren van WZC Wapenveld op bezoek, aanvang 14.30 uur. De Wapenvelders vonden hun wedstrijd met 2-0 van vv Twello en daardoor is de stand nog heel spannend.