Afbeelding
.

Kick-off OldStars tafeltennis met Bettine Vriesekoop

Sport

HATTEM- Heb je jarenlang getafeltennist, speelde je het soms op de camping of ben je gewoon benieuwd hoe leuk tafeltennis is? Dan heeft Tafeltennisvereniging Smash ‘70 goed nieuws: eind september start de vereniging met een nieuw aanbod speciaal voor senioren op de vrijdagochtend. 

Iedereen vanaf 55 jaar kan meedoen met het ‘OldStars tafeltennis’. Deze trainingen worden in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en de Nederlandse Tafeltennisbond nu ook in Hattem aangeboden. De kick-off hiervoor vindt plaats op vrijdag 24 september van 10.30 uur tot 12.00 uur samen met niemand minder dan oud Europees kampioene Bettine Vriesekoop. Interesse? Geef je dan op via info@smash70.com.

OldStars tafeltennis (55+)
In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming-up en verschillende bewegingsvormen. Uiteraard ontbreekt tafeltennis niet en ligt de aandacht ook op ontmoeten en sociale contacten. Meer weten over deze kick-off en/of de OldStars trainingen? Neem dan contact op met Wim van Selling via w.van.selling@ziggo.nl of bel tel. 06-38895409.