Afbeelding
.

Badminton mee bij BC Hattem ā€™75

Sport

HATTEM- Door Corona is het sporten bij velen op een laag pitje komen te staan. Zeker het sporten in verenigingsverband. Gelukkig zijn de badmintonners van BC Hattem ā€™75 in mei weer voorzichtig met het badmintonnen begonnen. 

ā€œEn we zijn blij dat wij, zelfs tijdens de zomermaanden, in de Marke mochten door spelen. En natuurlijk hopen we dat de mogelijkheden binnenkort weer worden uitgebreid.ā€

De vereniging is op zoek naar enthousiaste, sportieve badmintonners, die samen met de leden een shuttle willen slaan. ā€œWe zijn verschillend in speelsterkte, maar voor nieuwe leden is er altijd plaats. Het is een snelle, flitsende sport en geschikt voor iedereen.ā€ Er zijn drie groepen: de jeugd, op vrijdagmiddag vanaf 18.00 uur tot 19.30, de 18+ op de woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur en de senioren op de dinsdagmorgen van 9.30 uur tot 11.00 uur. Wil je eens komen proberen of badminton jouw sport is, dan nodigen ze je vrijblijvend uit om een keer langs te komen en mee te spelen.

Alle groepen spelen in MFC De Marke. En zou je wel trainer van de jeugd willen zijn of ken je iemand die dat zou kunnen, neem dan eens contact op met Ć©Ć©n van de bestuursleden. Wil je meer informatie, dan kun je een kijkje nemen op www.bchattem.nl.