Afbeelding
.

Maestro van Hattem krijgt derde editie

Algemeen

HATTEM - Na de eerdere succesvolle edities in 2016 en 2018 zal op 6 november Maestro van Hattem weer plaatsvinden. Opnieuw krijgen vijf ondernemers uit Hattem de leiding over het orkest van Muziekvereniging Ontwaakt in een greep naar de titel ‘Maestro van Hattem’.

Deelnemers

“Na eerder uitstel van dit evenement hopen wij op 6 november een lange tijd van geen optredens achter ons te laten en af te trappen met deze fantastische show”, aldus Eline Schakelaar en Jeroen Scheffer namens Muziekvereniging Ontwaakt. In de afgelopen weken heeft de vereniging de vijf Maestro’s bekendgemaakt die dit jaar deelnemen: Wim Schuring namens Bruna Hattem, Mirjam Karssen namens Praktijk ‘Gaan voor Herstel’, Henk van Erven namens Bultman & Hartholt Assurantiën en Hypotheken, Susanne Annot namens Atelier Susanne Annot en Herman de Weerd namens AngelArt Kunst&Zo. De komende tijd zullen zij zich gaan voorbereiden om op 6 november hun talent te laten zien.

Avondvullende show

Maestro van Hattem kenmerkt zich als een show waarin zowel hilarische als verbazingwekkende optredens langskomen. In de avondvullende show, gepresenteerd door Willem Gunneman, zal iedere deelnemer twee keer het orkest dirigeren en beoordeeld worden door een professionele jury.

De eerste editie van Maestro van Hattem werd gewonnen door Ferry Berends en tijdens de tweede editie ging Els Verweij er met de titel vandoor. Wilt u ook aanwezig zijn bij deze spetterende show? Houd dan de facebookpagina van Muziekvereniging Ontwaakt en berichten in de Hattemer in de gaten om te weten waar en wanneer de kaartverkoop van start zal gaan.