Afbeelding
Gradus Dijkman

Twee winstpartijen voor sv Hatto Heim

Algemeen

HATTEM- sv Hatto-Heim is de voorbereiding goed begonnen met twee winstpartijen.

Dinsdag 17 augustus gingen de mannen van trainer Marcel van Walderveen op bezoek bij Be Quick’28 uit Zwolle dat uitkomt in de tweede klasse. sv Hatto-Heim boekte een verdiende 0-1 overwinning. De eindstand was 0-1 een doelpunt van Ward Willemsen. De assist kwam op naam van Bas Behrens. Twee talenten die doorstromen van de JO19-1 naar de selectie van sv Hatto-Heim.
Marcel van Walderveen gebruikte 21 spelers zodat iedereen wat minuten in de benen kreeg.

“Zowel de spelers als de staf van sv Hatto-Heim 1 & 2 bestaat uit alleen maar Hattoheimers en dat is uniek.” Ook afgelopen zaterdag stond er een oefenwedstrijd op het programma, tegenstander was Dieze West ook uit Zwolle. Ook deze wedstrijd kwamen alle spelers in actie en de eindstand was 2-1. Doelpunten kwamen op naam van Twan van Rijssen en Bram Neuteboom.

Dinsdagavond om 20.00 uur wacht vv Oeken tijdens het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi. Zaterdag volgen de finales op sportpark ‘t Achterveen. Op 4 september start de bekerwedstrijden sv Hatto-Heim gaat op bezoek bij sv Twello. Week later ontvangt sv Hatto-Heim VSW uit Windesheim en de laatste wedstrijd op 18 september komt WZC Wapenveld op bezoek aanvang van de thuiswedstrijden zijn om 14.30 uur. Competitie start op 25 september met een uitwedstrijd in en tegen Oene.