Afbeelding
.

Mini Champions League Seizoen van start

Algemeen

HATTEM- Zaterdag 28 augustus start voor de mini’s van sv Hatto-Heim het Champions League seizoen.

Alle jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar worden hierbij van harte uitgenodigd om ook eens in een shirt van Barcelona, Real Madrid of Bayern München te voetballen. Er wordt gevoetbald van 9.00 tot 10.00 uur op het kunstgrasveld. De spelertjes worden bij elkaar ingedeeld volgens het 4 tegen 4 principe. Tussen de wedstrijden door worden er ook penalty’s genomen. “sv Hatto-Heim heeft voor deze opzet gekozen, omdat dit veel plezier geeft en de kinderen zich hierbij goed kunnen ontwikkelen”, laat de club weten.

Naast het 4 tegen 4 op zaterdag, wordt er op woensdagmiddag altijd getraind. De training begint woensdag 1 september om 15.30 uur en eindigt om 16.30 uur en wordt gegeven door de bekende vaste trainers. Tijdens deze training worden er verschillende oefeningen gedaan waarbij balvaardigheid en plezier centraal staan. Deze training zal ook weer op het kunstgrasveld voor het clubhuis gegeven worden. Meer informatie is te verkrijgen via hoofdleider Herman Haverkamp (tel.06-25432085) of kijk op www.svhattoheim.nl.

“Ook is er weer iedere zaterdag fruit en snackgroente in ons clubhuis voor al onze jeugdleden. sv Hatto-Heim is als eerste vereniging al een jaar of acht de trendsetter hier in. Jaap ter Velde levert het fruit en snackgroente voor ons clubhuis. Sv Hatto-Heim is trots op deze Hattemer samenwerking.”