Jan Willem van de Kamp
Jan Willem van de Kamp .

Geestelijk verzorger bij Het Baken

Algemeen

REIO- Zorgverlening Het Baken is blij met de komst van Jan Willem van de Kamp als geestelijk verzorger. Vanaf 1 september zal hij 16 uur per week werkzaam zijn bij Het Baken, naast zijn aanstelling bij Zorggroep Charim (Veenendaal).

ā€œZijn bekendheid met identiteits- en zingevingsvragen, moreel beraad en zorg-ethische vraagstukken maakt dat we blij zijn met zijn komst. Evenals zijn bijdrage, samen met zijn collega geestelijk verzorgers, aan de plannen in de herijkte missie, visie en strategie op dit gebiedā€, aldus Wilfred Juurlink, bestuurder Het Baken.

Jan Willem is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Elburg. Hij is sinds lange tijd betrokken bij Protestantse Kerk Nederland, wijkgemeente Oost in Elburg (destijds Hervormde Gemeente). Hij volgde de Masteropleiding Theologie aan de PThU in Amsterdam met als afstudeerrichting systematische theologie en ethiek. Per december 2017 is hij toegelaten tot het ambt van predikant binnen de PKN en spreekt regelmatig als gastvoorganger.

Zorgverlening Het Baken biedt professionele zorg en ondersteuning aan meer dan 350 ouderen die een intensieve zorg- of behandelvraag hebben. Het Baken heeft woonzorglocaties in Elburg, Nunspeet, Oldebroek en Hattem.