Afbeelding
.

Golftoernooi Vrienden van autismehuis

Algemeen

HATTEM- Onlangs heeft de Stichting Vrienden van autismehuis op de Hattemse Golf & Country Club een golftoernooi gehouden voor haar sponsoren, donateurs, relaties en geĆÆnteresseerden. Na een jaar waarin het moeilijk was om contact met hen te onderhouden, kon de wedstrijd met in acht name van de veilige anderhalve meter weer georganiseerd worden.

Om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd moest men een dienst of artikel inbrengen, die op de benefiet golfdag die op 13 september georganiseerd wordt, geveild kan worden. Met de opbrengst worden projecten ondersteunt ten behoeve van de autismezorg. Denk hierbij aan specialistisch leer- en speelmateriaal, meubilair , kennisontwikkeling en kennisdeling

Het autismehuis in Zwolle behandelt en begeleidt kinderen en jongeren (van 4 tot 18 jaar) met een autisme spectrum stoornis (ASS). Voor ieder kind met autisme en zijn omgeving wordt specialistische zorg op maat geboden. Dit doet men voor de jonge kinderen tot ca. 12 jaar op de groepslocaties, individueel op de dagbehandelingsplek of ambulant aan huis of op school. Voor de iets oudere jeugd biedt men ambulante zorg voor kind en gezin aan.

Het was een mooie en geanimeerde golfdag op de prachtige Hattemse golfbaan en de paar druppeltjes regen op het einde mochten de pret niet drukken. ā€œZoals uit de foto blijkt was er een mooie prijzentafel en natuurlijk waren er ook winnaars. Maar de echte winnaars waren de jongelui die de begeleiding, opleiding en steun krijgen die ze verdienen.ā€ Bent u geĆÆnteresseerd in de activiteiten, heeft u een mogelijk aanvraag voor ondersteuning en/of voelt u zich betrokken bij de Vrienden? Stuur dan een email naar: info@vriendenvanautismehuis.nl.