Afbeelding
.

Berends & Slump ā€˜Beste Advieskantoor van Gelderlandā€™

Partnerbijdrages

HATTEM - Advieskantoor Berends & Slump, met vestigingen in Harderwijk, Hattem en Twello, heeft de eervolle vermelding ā€˜Beste Advieskantoor van Gelderlandā€™ binnen weten te halen.

Na een ā€˜strijdā€™ tussen 5 uitverkoren advieskantoren in Gelderland is Berends & Slump verkozen tot de beste. Dit gebeurde op basis van het aantal voorkeursstemmen en een digitale presentatie over het bedrijf. Een 6-koppige jury is unaniem tot de deze conclusie gekomen. ā€œBerends & Slump is een mooi, professioneel en eigentijds kantoor dat adviseert vanuit meerdere vestigingen. Zij richten zich op de klant in de volle breedte: bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Zij groeien al jaren en hebben een prettige samenwerking met business partners, zoals verzekeraars. De klanten spreken over een speciaal Berends & Slump gevoel dat investeert in een lange termijn relatie met de klant. De klant staat centraal, ze zijn gemakkelijk en persoonlijk bereikbaar en reageren snel en effectief. Berends & Slump is dan ook de terechte winnaar van de Advies Award 2021 in de provincie Gelderlandā€, aldus het juryrapport.

VVP Advies Awards is een jaarlijkse prijs voor kantoren met dƩ A(dvies)-Factor. De Award is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten.