Afbeelding
Wilma Busscher Fotografie

Leerlingen van Laura’s Musical maken sprookjesboeken

Algemeen

HATTEM- Net zoals andere ondernemers moest ook Laura Groeneveld, eigenaar van Laura’s Musical, het afgelopen jaar veel aanpassen dankzij alle beperkende Coronamaatregelen. 

Na eerder al een succesvolle bioscoopfilm te hebben gemaakt met haar leerlingen, vervolgden met kerst mooie videoclips. De afgelopen tijd hebben ze voor de 3de keer een alternatief bedacht voor hun voorstellingen. Met de oudste leerlingen werd wederom een film opgenomen en met de jongere groepen hebben ze sprookjesboeken gemaakt.

Alle leerlingen werden in hun prachtige kostuums gefotografeerd op landgoed ‘t Stokkert in Wapenveld waar zij hun sprookje ‘uitspeelden’. Hier worden mooie sprookjesboeken van gemaakt met in plaats van plaatjes, prachtige foto’s van de leerlingen in hun rol. Voor de musicalleerlingen weer een nieuw uitdaging. Naast het zingen, dansen en acteren leerden ze nu ook poseren voor de fotocamera. Al met al weer een leuke en leerzame ervaring. Toch hopen Laura en haar leerlingen vooral dat ze na de zomer eindelijk weer echt in het theater mogen optreden.

Na de zomervakantie start Laura’s Musical weer met nieuwe voorstellingen en is er weer ruimte voor nieuwe leerlingen om in te stromen. Lijkt musicalles jou ook leuk en ben je tussen de 4 en 16 jaar oud? Kom dan naar onze gratis proeflessen op maandag 30 augustus en maandag 6 september in Hattem of op vrijdag 3 en 10 september in Elburg. Voor meer informatie en opgeven kan je mailen naar: laurasmusical@gmail.com of bel/app naar: 06-31186999. Ook kan je even een kijkje nemen op www.facebook.com/laurasmusical, instagram.com/laurasmusicall of www.laurasmusical.wordpress.com.