het voorzittersduo voor het nieuwe Rotaryjaar, Brit van Rijssen en Jan Ras
het voorzittersduo voor het nieuwe Rotaryjaar, Brit van Rijssen en Jan Ras .

Bestuursoverdracht Rotaryclub Hattem-Heerde

Algemeen

HATTEM- Harold Wigger heeft het voorzittersstokje van Rotaryclub Hattem-Heerde overgedragen aan Brit van Rijssen en Jan Ras. 

Hun eerste daad als voorzittersduo voor de komende twee jaar was het gezamenlijk afslaan van het nieuwe Rotaryjaar bij de Dutch Golf waar de bestuursoverdracht plaatsvond. Het afslaan gebeurde met een speciaal voor die gelegenheid gefabriceerde ā€œtweepersoonsclubā€, mogelijk gemaakt door Jart Sluiter van Dutch Golf. 

Het thema voor dit jaar luidt: ā€œSamen Levenā€, waarbij de club zich zal richten op haar naaste natuurlijke omgeving met oog voor mensen die, op wat voor een manier dan ook, wel wat steun kunnen gebruiken. ā€œIn een tijd van steeds verder gaande individualisering verliezen we wat er om ons heen gebeurt steeds meer uit het oog. De meerwaarde van Rotary is om samen projecten op te pakken. Projecten waarbij Rotarians een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld.ā€ Rotaryclub Hattem-Heerde hoopt samen met haar leden het komende jaar een aantal mooie projecten te kunnen realiseren.