Afbeelding
.

Happy Stones winnaars Kunstmaand Hattem

Algemeen

HATTEM - In mei werden kinderen uitgedaagd mee te doen aan een Happy Art stones wedstrijd. 

In de binnenstad van Hattem werden vele versierde stenen verstopt en gevonden. Coƶrdinator Marije van Loenen van Visit Hattem was blij verrast dat de kinderen dit, dankzij de flyers die uitgedeeld waren op de scholen en campings, zo leuk hebben opgepikt.

Zo verbleef de Familie Corsten in mei op het vakantiepark Molencaten in Heerde. Ze ontdekten bij de receptie van het park de flyer van de Kunstmaand en van de Happy Stones Actie. ā€œWe vonden het een leuk initiatief en zijn gelijk aan de slag gegaan om mooie creaties te maken en deze te verstoppen in de binnenstad. Tijdens onze wandelingen door de stad ontdekten we ook zelf Happy Stones en genoten daarna van een drankje en ijsje op het terras. De kunstwerken in de etalages en de gedichten op de muur maakte het wandelen nog specialer. We hebben door de kunstmaand en Happy Stones meerdere keren Hattem bezochtā€, aldus Nicole Corsten.

Twan en Romee Corsten maakte zulke mooie creaties dat ze Ć©Ć©n van de terechte winnaars zijn en van Marije een creatief cadeaupakket in ontvangst mochten nemen. Inmiddels hebben alle winnaars hun prijs in ontvangst genomen en kunnen thuis nog verder creatief aan de slag. Visit Hattem bedankt iedereen voor hun creatieve uitspattingen en enthousiaste deelname.