Afbeelding
.

Zomerworkshop portret boetseren

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM- Deze zomer geeft Erica Hadjidakis een extra bijzondere workshop boetseren. 

Erica is beeldhouwer en gespecialiseerd in het maken van portretten. Die maakt ze vaak van klei, maar ook van was en steen. EĆ©n Ć  twee keer per jaar geeft zij een workshop. Voor haar is dat het hoogtepunt van het jaar, omdat ze niets leuker vindt dan dat.

Iedere deelnemer maakt een portret van een dierbare, bekende persoon of idool. Andere jaren werden er kleinkinderen gemaakt, maar ook partners en moeders. Dit wordt gedaan met behulp van fotoā€™s die de cursisten zelf mee brengen. Erica neemt zo iedereen stap voor stap mee door het hele proces. Dit gaat in een klein groepje van zes personen. ā€œZo kan iedereen ook veel persoonlijke aandacht krijgen. Er is altijd een bijzonder gemoedelijke sfeer. Iedereen leeft met elkaar meeā€, legt ze uit. De workshop bestaat uit vijf dagdelen. Bovendien wordt er de vrijdag en de zaterdag een zomerse lunch geserveerd. ā€œDat past mooi in de vakantiesfeer, ook na deze corona-periode. Ook omdat het weer mag, nu zelfs zonder mondkapje. We houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM.ā€

De data zijn vrijdag 16 en zaterdag 17 juli, met een terugkommiddag op 23 juli. Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Al vele beginners hebben hieraan meegedaan. Er zijn nog twee plekken vrij. Er wordt gewerkt in het boetseerlokaal van Steengoed atelier Beernink, 3e Industrieweg 1 in Hattem. Voor meer informatie kijk op www.ericahadjidakis.nl of bel Erica: telefoonnummer 06 ā€“ 4020 1234 of mail erica.hadjidakis@home.nl.