Afbeelding
.

Buurtsportcoach Mara neemt afscheid

Algemeen

HATTEM ā€“ Buurtsportcoach Mara Glastra gaat stoppen met haar werk als buurtsportcoach in Hattem. Op vrijdag 9 juli is haar laatste werk dag in Hattem. De reden dat Mara afscheid neemt is dat zij start met een nieuwe studie.

ā€œBegin volgend schooljaar ga ik het zij-instroom Pabo traject volgen waardoor ik straks ook als groepsleerkracht op de basisschool mag gaan werken. Zo kan ik, als ik klaar ben met dit traject, gaan werken als gym en Pabo juf op een basisschool. Hierdoor kan ik twee dingen die ik erg leuk vind gaan combineren: gymles geven en les geven in een klas waardoor ik meer variatie en diepgang heb met de leerlingenā€. Mara blikt terug op een erg leuke en leerzame periode. ā€œIk heb met veel plezier de afgelopen 2 jaar gewerkt in de gemeente Hattemā€.

Wat de scheidende buurtsportcoach de Hattemers nog wil meegeven? ā€œEen gezonde en sportieve toekomst waarin iedereen mag genieten van de mooie dingen!ā€ De opvolger is inmiddels bekend. Jesse Broekhuis, bij velen bekend als zwemmeester, gaat Mara opvolgen vanaf het nieuwe schooljaar.