Afbeelding
.

Groot plezier tijdens Avond4daagse

Algemeen

HATTEM - Een jaar zonder Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom heeft de stichting Avondvierdaagse Hattem de Home Edition van het wandelfestijn georganiseerd.

Deze 5-jarige vrienden hebben vorige week met veel plezier hun eerste Avond4daagse gelopen. Dat vonden ze heel leuk, vooral om dit samen te doen. Beide mannen uit groep 1/ 2 van de Jan Jaspersschool waren donderdag dan ook maar wat blij toen ze de felbegeerde medaille mochten ophalen.

Vanwege het grote succes heeft de stichting besloten om dit unieke wandelfeest met een maand te verlengen in Hattem. Loop jouw eigen route, vanaf jouw eigen vertrekpunt op jouw eigen moment. En maak er zo jouw eigen wandelfeestje van. Lekker veilig en toch leuk. Zo behaal je ook nog eens de enige echte officiĆ«le Avond4daagse medaille. De Avond4daagse ā€“ Home Edition duurt tot en met 31 juli. Deelname kost ā‚¬ 6,50. Na aanmelding op www.avond4daagse.nl krijgen deelnemers toegang tot de app eRoutes. Je eigen Avond4daagse dient binnen 2 weken na de eerste wandeldag te zijn afgerond. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. De medaille kan van maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur worden opgehaald bij Vadesto.