Afbeelding
.

Kinderen maken gratis kennis met golf deze zomer

Algemeen

HATTEM – Dutch Golf Hattem wil in deze Coronatijd graag iets terug doen voor de jeugd. Vanaf 27 juni kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar les krijgen van een professionele golfleraar. De kennismakingscursus is gratis. Het materiaal wordt ter beschikking gesteld.

Sociaal maatschappelijk ondernemen staat hoog in het vaandel bij Dutch Golf Hattem. “Golf is een unieke sport waar kinderen worden gestimuleerd om te bewegen in de buitenlucht. Door te golfen in groepsverband leren kinderen ook van elkaar. De kennismakingscursus is een leuke vakantie-activiteit voor de jeugd of voor kinderen die niet op vakantie kunnen gaan”, aldus Jart Sluiter van Dutch Golf.

De lessen zijn in twee blokken van 3 dagen gepland. Hieruit kunnen deelnemers 1 blok kiezen.

Tijdens 3 zondagen leren de jonge golfers op een speelse, leuke en uitdagende manier de belangrijkste basistechnieken van het golfspel. Op de finaledag op 15 augustus mag iedereen komen en wordt er een wedstrijd in circuitvorm gespeeld.

Het eerste blok lessen voor 2 groepen wordt op 27 juni, 4 en 11 juli georganiseerd. Het tweede blok voor eveneens 2 groepen staat 18, 25 juli en 1 augustus op de agenda. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 10 kinderen per datum. Vol = vol.

De golflessen worden gegeven op het terrein van Dutch Golf aan de Konijnenbergerweg 3 in Hattem.

Voor meer informatie en aanmelden: marilse@dutchgolf.nl of telefoonnummer 038-4440620.