Afbeelding
.

Kunstmaand groot succes

Algemeen

HATTEM ā€“ De organisatoren van de Kunstmaand Hattem, Marije van Loenen van Visit Hattem en beeldend kunstenaar Inge in ā€™t Hout, blikken terug op een succesvolle Kunstmaand. Ondanks de werkzaamheden in de binnenstad waren er veel deelnemers aan de kunstroute door de binnenstad. 

ā€œWe blikken terug om een succesvolle kunstroute met belangstelling vanuit heel het land. Meer dan 1300 bezoekers kwamen voor de kunstroute naar Hattem. Voornamelijk bezoekers uit Gelderland en Overijssel, daarnaast ook uit diverse hoeken van het land. Dankzij de deelnemende winkeliers is deze raamexpositie werkelijkheid geworden. Het wordt zeer gewaardeerd door de kunstenaars dat er in deze tijd iets georganiseerd werd. En ook de Hattemers zelf Ć©n het bezoekend publiek laten weten dat ze dit een mooi en origineel alternatief vinden. Het houdt Hattem als kunststadje op de kaartā€. 

Heel Hattem ademde kunst tijdens de kunstmaand. Een verademing in tijden van corona voor bezoekers Ć©n, niet te vergeten, de kunstenaars, die in deze tijd naarstig zoeken naar podia om hun werk te tonen. De organisatie kan op dit moment nog niet aangeven of Kunstmaand Hattem in de toekomst weer op de evenementenagenda zal staan. Dat de kunstmaand een succesvol alternatief voor Kunstfestival Hattem was, is zeker!

Lees meer in De Hattemer van deze week.

Afbeelding