Afbeelding
.

Dorcas-winkel in Hattem organiseert jubileumweek

Algemeen

HATTEM- In de week van 10 tot en met 19 juni staat de Dorcas-winkel in het teken van het 40-jarig bestaan van Dorcas. De vrijwilligers zijn blij dat de winkel na een lange periode weer open is en dat er weer klanten ontvangen kunnen worden. 

Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “De organisatie is 40 jaar geleden in Andijk opgericht door de heer Dirk Jan Groot en richt zich op blijvende verandering in het leven van mensen in nood. De heer Groot gaf in zijn boek aan dat hij zich een bevoorrecht mens weet, omdat God hem riep om in Zijn Wijngaard te werken”, laat het bestuur van Dorcas Hattem weten. In heel Nederland heeft de organisatie 41 Dorcas-winkels die worden gerund door duizenden vrijwilligers. 

Er zijn in de jubileumweek leuke kortingsacties. In de winkel ontvang je bij je aankoop een leuke attentie (zolang de voorraad strekt). Dorcas-winkel Hattem is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 21B. De openingstijden zijn: donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.