Afbeelding
.

Leerlingen van Laura’s Musical maken opnieuw een bioscoopfilm

Algemeen

HATTEM- Na het succes van hun vorige bioscoopfilm hebben de oudste leerlingen van de musicalschool van Laura’s Musical wederom een bioscoopfilm gemaakt als alternatief voor een optreden.

Dit keer heeft Laura Groeneveld, eigenaar van Laura’s Musical, een film geschreven en geregisseerd speciaal voor haar oudste musicalgroepen over studenten op een musicalacademie die van alles meemaken. De afgelopen maanden is er hard geoefend voor de film; naast zingen, dansen en acteren leerden de leerlingen ook om voor de camera te staan en wederom met een prachtig eindresultaat. Met de jongere leerlingen hebben ze een ander alternatief bedacht waar ze nog volop mee aan het werk zijn.

Na de zomervakantie start Laura’s Musicalweer met nieuwe voorstellingen en is er ruimte voor nieuwe leerlingen om in te stromen. Lijkt musicalles jou ook leuk en ben je tussen de 4 en 16 jaar oud? Kom dan naar één van de gratis proeflessen op maandag 14, 21 of 28 juni in Hattem of op vrijdag 11, 18 of 25 juni in Elburg.

Voor meer informatie en opgeven kan je mailen naar: laurasmusical@gmail.com of bel/app naar: 06-31186999. Ook kan je even een kijkje nemen op www.facebook.com/laurasmusical, instagram.com/laurasmusicall of www.laurasmusical.wordpress.com.