v.l.n.r. fractievoorzitter Teun Juk, commissielid Robert Klaassen en raadslid Judith van Duinen
v.l.n.r. fractievoorzitter Teun Juk, commissielid Robert Klaassen en raadslid Judith van Duinen .

CDA organiseert wandelingen met Hattemers

Algemeen

HATTEM- Het afgelopen jaar werd door de coronacrisis gekenmerkt door beperkte contacten, zowel in familiekring, op het werk als in het verenigingsleven. Ook de Hattemse CDA’ers hebben in het afgelopen jaar vooral digitaal contact gehad met de samenleving. 

Gegeven de langzame versoepelingen van de coronamaatregelen wil het CDA Hattem graag op zoek naar manieren om weer in levende lijve met Hattemers het gesprek aan te gaan. Daarom gaat het CDA Hattem wandelingen met inwoners organiseren.

Fractievoorzitter Teun Juk legt het idee uit: “We organiseren wandelingen in tweetallen: een CDA’er en een inwoner. Inwoners kunnen zelf een startlocatie en één of meer gespreksonderwerpen aandragen. Inwoners kunnen zich bij ons inschrijven om ideeën te delen, wensen door te geven of zorgen te uiten. Op basis van hun inschrijving koppelen we hen aan een relevante CDA’er. De inbreng van de inwoner staat in het gesprek centraal.”

Voorzitter van het CDA Hattem Henberto Remmerts vult aan: “Het CDA Hattem is volop bezig met de toekomst en het schrijven van het verkiezingsprogramma. Graag horen we van onze inwoners wat volgens hen goed gaat en wat beter kan in onze gemeente. In tweetallen een wandeling maken door of rondom Hattem is daar een mooie vorm voor, die ook nog eens coronaproof is.”

Wilt u met het CDA Hattem in gesprek over een bepaald onderwerp tijdens een wandeling? Dan kunt u zich aanmelden bij secretaris Klasien Leegsma via k.leegsma@gmail.com of telefonisch via 06-51508396. Natuurlijk kunt u het CDA Hattem altijd benaderen via info@cdahattem.nl of door contact op te nemen met één van de raads-, commissie- of bestuursleden.