Afbeelding
.

Bezorger Shoppen in Hattem in het nieuw

Algemeen

HATTEM – De nieuwe bezorgfiets van Shoppen in Hattem is geleverd. De prachtige E-bike werd geleverd door Fietsspeciaalzaak Gaperslanden. Bezorger Marnix Eghuizen kon afgelopen zaterdag in zijn nieuwe outfit en bestelfiets, direct op pad om de vele Moederdagpakketten af te leveren. 

De nieuwe website werd vorige week officieel gelanceerd met een speciale actie voor Moederdag. De lokale speciaalzaken hadden een geweldig pakket samengesteld om alle moeders in het zonnetje te zetten. Dit bleek een groot succes waar zeker een vervolg op komt. Hieruit blijkt volgens voorzitter Klaas van Dieren van ondernemersvereniging HAVO dat de website voorziet in een behoefte.

De website Shoppen in Hattem is een initiatief van de HAVO. Via de website kan een bestelling worden gedaan bij de lokale middenstand. De bestellingen worden op duurzame wijze bezorgd. Boven de 25 euro is dit gratis. De bestelling kan ook worden opgehaald bij de deelnemende winkels of één van de afhaalpunten. Voor 13.30 uur besteld, is de volgende dag in huis.