Afbeelding
.

Jubilarissen PvdA gehuldigd op Dag van de Arbeid

Algemeen

HATTEM- Zoals gebruikelijk gaan de bestuurs- en fractieleden en de wethouder van de PvdA op 1 mei alle leden van de afdeling Hattem, die 65 jaar en ouder zijn, persoonlijk een roos aanbieden.

“Het is altijd een genot om te zien dat de leden er al op zitten te wachten en daar waar het nu ook coronaproof kan, zin hebben om een praatje te maken.” Dit jaar was het wel een heel bijzondere 1 mei voor een viertal leden. Zij waren nl. al vele jaren lid en werden gehuldigd. Normaal gesproken doet de afdeling dat in een feestelijke bijeenkomst. Helaas zat dat er door de corona niet in. Op een later tijdstip wordt dit alsnog gevierd.

Jubilarissen

Johan Wiersma is 25 jaar lid (Zilveren speld). Rob Merkus en Hanneke Jurriëns zijn 50 jaar lid (Gouden speld). Bijzondere aandacht ging uit naar mevrouw Hammers-van Ittersum. Zij kreeg uit handen van PvdA wethouder Carla Broekhuis de “Willem Drees penning”. Deze penning wordt uitgereikt aan leden die al 65 jaar lid zijn. De ruim 100-jarige mevrouw Hammers was er zichtbaar blij mee. De jubilarissen werden verder verblijd met een bloemetje en een persoonlijke brief van de voorzitter van de PvdA Nederland