Afbeelding
Facebook; Oldeniel

Theeschenkerij Oldeniel weer open

Algemeen

HATTEM- Theeschenkerij Oldeniel, bij het Kleine Veer aan de Hattemse kant van de IJssel, gaat weer open. Voor het eerst in haar 28-jarig bestaan moest de theeschenkerij een jaar gesloten blijven, maar nu gaat de pont weer varen en mogen de terrassen open. 

Vanaf zondag 2 mei tussen 12.00—en 17.00 uur is iedereen weer welkom op het rustieke terras aan de IJssel. Zoals altijd wordt er thee of koffie of een glaasje frisdrank geserveerd, met een stukje krentenbrood, cake of taart. “Alle wandelaars en fietsers die de IJssel oversteken kunnen op het terras terecht. Er is veel ruimte in de uiterwaarden.”

Zo gauw de coronaregels het toestaan gaat de theeschenkerij open op de normale tijdstippen: zondags van 10.30 – 17.00 uur. De culturele middagen, elke laatste zondag van de maand met optredens van bandjes of koren, beginnen zodra er kleinschalige evenementen georganiseerd mogen worden. Dit seizoen zullen in ieder geval de Less-is-more-band, de Jan Doedels en de Homemaids optreden. 

Dus als u zin hebt aan een rondje fietsen of wandelen kom bij de theeschenkerij langs voor een aangename pauze. De vrijwilligers van theeschenkerij Oldeniel staan voor u klaar.