Afbeelding
.

Nationaal Kamp Hattem afgelast

Algemeen

HATTEM ā€“ Het Nationaal Kamp heeft Hattem heeft met grote spijt, maar weloverwogen, besloten dat de kampweek niet doorgaat. In juni 2021 zal het stil blijven in de bossen van Hattem. 

Voor het tweede jaar op rij zal er geen Nationaal Kamp Hattem worden georganiseerd. Corona gooit wederom roet in het eten. Gezien de huidige stand van zaken is het niet mogelijk om deze unieke week voor kinderen uit heel Nederland te organiseren.

Het niet doorgaan van de kampweek is een bittere pil voor de vrijwilligers, bestuursleden, kinderen en mentoren. Want wat keken ze weer uit naar zingen in het Amfitheater, spelen in het bos en koken in het Kampement. Het kamp voor leerlingen uit de hoogste groepen van de basisschool wordt sinds 1957 georganiseerd in de bossen van Hattem. Oorspronkelijk was het kamp bedoeld voor schipperskinderen.

Tegenwoordig mogen scholen uit heel Nederland zich inschrijven voor een kamp waarin de deelnemers worden ondergedompeld in de wereld van kinderavonturen bij de Zandkreek in Hattem.

De deelnemende scholen en internaten van het Kampjaar 2021 worden niet vergeten. Voor hen zal een aantal leuke activiteiten worden georganiseerd. De organisatie zet alles op alles om in 2022 weer een mooie Kampweek te organiseren.