Afbeelding
.

Speeltoestel Sint Andreasschool vernield

Algemeen


HATTEM- Op zondagmiddag 14 maart is het speeltoestel op de Sint Andreasschool vernield. Het speeltoestel, welke afgelopen december nieuw geplaatst is op het schoolplein, is moedwillig kapot gemaakt.

Het is niet de eerste keer. Ook in januari was het raak en moest er al een plateau vervangen worden. Het team van de Sint Andreasschool, de kinderen en ouders zijn boos. “Het is te triest voor woorden dat deze vernielingen worden aangericht, zinloos sloopwerk. Wij kunnen niet begrijpen dat dit voor anderen ‘leuk’ kan zijn.”

Directeur Petra Brinkman: Ik ben verbijsterd dat dit is gebeurd; wie doet er nu zoiets? Onze leerlingen hebben iedere schooldag veel plezier op het toestel. Nu kunnen zij er niet op spelen. Het is erg jammer dat onze kinderen slachtoffer worden van deze vernielzucht. Wij hebben aangifte gedaan bij de politie. Wij zijn in overleg met de leverancier, kunnen wij dit samen oplossen zodat het meer vandaalbestendig wordt?”

“Wij willen er graag achter komen wie hier verantwoordelijk voor is/zijn. Wij vragen dan ook eenieder die op zondagmiddag op het schoolplein iets gezien heeft, zich te melden bij de politie.”