Afbeelding
.

Massagetherapie Claudette is vergoedbare therapeut

Partnerbijdrages

HATTEM- De praktijk Massagetherapie Claudette, die bij velen bekend staat als Sportmassage & Mental Coaching, maakt een verandering door na de lockdown.

Eigenaresse Claudette Potgieter is in 2014 haar praktijk gestart als Sportmasseur. “Al snel kwam daar Klachtgerichte massage bij. Deze massage is voor mensen die klachten hebben aan nek, schouder, rug of lage rug, maar ook voor mensen die leiden aan migraine, spanningshoofdpijnen en reuma-fibromyalgie”, legt ze uit. Claudette heeft zich sindsdien ontwikkeld op verschillende vlakken en ook als Coach en Therapeut helpt ze mensen weer een balans te vinden in hun leven. Naast haar HBO diploma voor massagetherapeut heeft ze ook onlangs haar diploma voor medische basiskennis behaald die haar mogelijkheden biedt om de praktijk te laten groeien.

Tijdens de lockdown heeft ze niet stil gezeten: Claudette heeft alles in werking gezet om een vergoedbare therapeut te worden en dat is gelukt. Claudette heeft nu haar licentie van het CAT, wat staat voor Collectief Alternatieve Therapeuten. Dit houdt in dat als men aanvullend verzekerd is voor Alternatieve geneeswijzen, de behandelingen in aanmerking kunnen komen voor een geheel of gedeeltelijke vergoeding van de zorgverzekering. De lockdown heeft ervoor gezorgd dat Claudette alle aanpassingen heeft kunnen doorvoeren en, als het weer mag, klaar is om u te ontvangen.

Voor meer informatie: Massagetherapie Claudette, Hogenkamp 55, tel. 06-51099749, info@massagetherapieclaudette.nl. Zie ook www.massagetherapieclaudette.nl.

Afbeelding