Afbeelding
.

Oproep vrijwilligers Dikke Tinne Festival 2021

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM – Op dit moment is nog niet duidelijk welke evenementen er dit jaar georganiseerd kunnen worden. 

Rond Uit Hattem evenementencoördinator Marije van Loenen geeft aan dat er in verband met de coronamaatregelen tot 1 juli geen evenementen vergunningen worden afgegeven. Achter de schermen is Rond Uit Hattem druk bezig om alternatieve activiteiten te organiseren die passen binnen de geldende RIVM regels. De nieuwe evenementencoördinator stelt met een positieve blik vooruit te kijken en op zoek te gaan naar wat er wel mogelijk is in deze coronatijd.

Dikke Tinne Festival

Vooralsnog gaat Rond Uit Hattem ervan uit dat het Dikke Tinne Festival op zaterdag 11 september door kan gaan. Ook dit jaar hoopt Marije weer te kunnen rekenen op de inzet van vrijwilligers bij de verschillende evenementen. In het bijzonder voor de organisatie van het Dikke Tinne Festival op zaterdag 11 september 2021. “We zijn op zoek naar hulp bij de opbouw en aankleding van de stad, poortwachters, verkeersregelaars en kunnen hulp gebruiken bij het kinderprogramma”, aldus Marije.

Monniken pij 

Ook eens gekleed gaan in zo’n mooie monniken pij? Als poortwachter van het Dikke Tinne Festival mag jij in dit Middeleeuws gewaagd bezoekers aan het historische festival van harte welkom heten. Aan poortwachters de belangrijke taak om bezoekers welkom te heten en een vrijwillige bijdrage te vragen, zodat we het festival toegankelijk houden voor een breed publiek en toch enkele onkosten dekken. Door de poortwachters te rouleren over de verschillende locaties en een passend rooster te maken, krijg je veel van het festival mee en een uniek kijkje achter de schermen. Wil jij ook als vrijwilliger meewerken? Meld je dan aan via evenementen@ronduithattem.nl.