Afbeelding
.

Buurtsportcoaches organiseren wandel- en puzzeltocht

· leestijd 1 minuut Algemeen

HATTEM - De buurtsportcoaches uit Hattem hebben een leuke wandel- en puzzeltocht voor het hele gezin samengesteld.

Lekker in beweging

Buurtsportcoaches Mara, Leon en Marijke zijn juist in deze coronatijd op zoek gegaan naar wat wel mogelijk is om buiten lekker in beweging te zijn. In de binnenstad zijn op verschillende lantaarnpalen grote ronde stickers geplakt met het buurtsportlogo. Hierop staan cijfers. Alle cijfers bij elkaar vormen een zin die kan worden ingevuld op een formulier. De route en het invulformulier kan men downloaden op de website buurtsportcoachhattem.nl. 

Het boekje kan ook worden opgehaald bij het kantoor van De Hattemer aan de Tweede Walsteeg. de ingang van zwembad MFC de Marke, of op de inpaktafel bij de Albert Heijn. De wandel- en puzzeltocht is gemaakt in samenwerking met DiesignLoods Hattem.

Leuke prijzen

De inzendingen kunnen worden gemaild naar de buurtsportcoaches. “Er is een aantal toffe prijzen te winnen”, vertelt buurtsportcoach en JOGG-regisseur Marijke Tip. “De wandel- en puzzeltocht is een leuke activiteit voor het hele gezin. Deze activiteit is corona-technisch goed uit te voeren. Om drukte te vermijden kan men overal op de route starten en eindigen. De wandeling kan op ieder tijdstip gelopen worden. Het is mooi weer, hoe heerlijk is het dan om met jong en oud aan de wandel te gaan door het mooie centrum van Hattem. De start van deze activiteit is in de voorjaarsvakantie. Ook daarna laten we de stickers nog even hangen zodat alle Hattemers kunnen deelnemen. Wij wensen iedereen heel veel plezier.Inmiddels zijn de eerste enthousiaste reacties al binnengekomen”.

Meer activiteiten voor jeugd

De buurtsportcoaches zitten deze dagen niet stil. In de voorjaarsvakantie worden veel sportieve activiteiten voor de Hattemse jeugd georganiseerd zoals een Outdoortraining, Speeltuin Spelen en Lasergamen. Buurtsportcoach Marijke laat weten dat ook de oudere jeugd steeds meer animo toont voor de activiteiten. In samenwerking met de jongerenwerkers staan er de komende tijd veel meer leuke activiteiten, ook voor de oudere jeugd, op de planning.