Afbeelding
www.mariasvillas.nl

Opnieuw online escaperoom voor jongeren

Algemeen

HATTEM- Gemeente Hattem biedt jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 26 jaar opnieuw de mogelijkheid om een online escaperoom te spelen. 

In de kerstvakantie werd de escaperoom ook aangeboden en werd hier veel gebruik van gemaakt. In de escaperoom kunnen jongeren gratis een spel spelen met een team van twee tot acht vrienden. ā€œDoor de lockdown zijn we allemaal aan huis gebonden en kunnen we weinig ondernemen. Dat geldt uiteraard ook voor onze jongeren. De escaperoom biedt een leuke activiteit waarbij jongeren op een veilige manier met hun vrienden kunnen afsprekenā€, meldt gemeente Hattem.

De game wordt gespeeld in teamverband, maar online en dus op veilige afstand van elkaar. ā€œAls team los je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op. De spelers staan online in verbinding met elkaar, zodat ze het gevoel hebben echt even samen te zijn. Het spel duurt ongeveer twee tot drie uur.ā€

De trailer van het spel is te bekijken op www.mariasvilla.nl. Op www.mariasvilla.nl/hattem kunnen jongeren een gratis spelcode aanvragen.